NIHH – Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose

  • Personopplysninger
  • Dine rettigheter
  • Arkivering
  • Sikring av data
  • Betalingsløsninger
  • Informasjonskapsler
  • Analyse
  • Personopplysninger tredjepart
Personopplysninger

Personopplysninger

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, forsikring og lov om alternativ behandling. Denne historikken slettes etter fem år. Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn.
For forskjellige formål kan vi trenge andre personopplysninger. Hvilke personopplysninger og formålet med disse er beskrevet her i personvernerklæringen.

Dine rettigheter

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som er registrert i samsvar med Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS og gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.
Du har rett til å få utlevert egne personopplysninger som du har gitt til Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss, så lenge det er iht loven.
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Arkivering

Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år. For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven.

Sikring av data

Sikring av personopplysninger

Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS har gode rutiner og omfattende tiltak for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning.

Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS lagrer dine personopplysninger på en sikker måte. De er lagret i et lukket system med sikker innlogging.

Betalingsløsninger

Betalingsløsninger

Av sikkerhetshensyn oppbevarer vi historikk som inneholder IP-adressen vi mottar bestilling fra. Betalingsopplysninger hos Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS: IP-adresse, navn, fødselsdato, adresse, e-post og mobiltelefonnummer.

Alle systemer som behandler personopplysninger knyttet til betaling av kunde er strengt begrenset til ansatte som utfører nødvendige oppgaver knyttet til bestillingen.

Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS benytter kun faktura som betalingsløsning.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på https://nihh.no ikke fungere.

Analyse

Analyse

Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på www.nihh.no til analyse.

Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Personopplysninger tredjepart

Personopplysninger til tredjepart

Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen.

Spørsmål? Ta kontakt her, så vil du bli kontaktet av en rådgiver fra NIHH.
Dersom du ønsker å bli ringt opp, gi beskjed i notat feltet.

Vedlegg (Maks 10Mb):
Alle felter merket (*) er påkrevet

    NIHH – Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose