NIHH – Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose

NIHH har fokus på at det holdes høy faglig kvalitet på utdanning innen fagfeltet hypnoterapi.

Utdanningen som NIHH tilbyr passer for personer som ønsker:

  • å jobbe som profesjonell hypnoterapeut
  • å lære hypnoterapi på et avansert nivå i tillegg til vanlig klassisk og moderne hypnoterapi
  • å benytte klinisk hypnose og/eller hypnoterapi som komplementær behandling
  • å implementere hypnoterapi og/eller klinisk hypnose i sitt virke som psykolog, psykiatrisk sykepleier/sykepleier, helsearbeider, terapeut eller andre passende yrkesgrupper 
  • egenutvikling og dypere forståelse av seg selv og andre mennesker

Norsk Forbund for Klinisk Hypnose, NFKH – et fagforbund for hypnoterapeuter

NFKH er Norges eneste fagforbund dedikert til hypnoterapeuter og terapiformen hypnoterapi.

DEHI – Dave Elman Hypnosis Institute

DEHI – Dave Elman Hypnosis Institute er en av de mest anerkjente utdanningsinstitusjonene i verden innen hypnose. Instituttet er dedikert til å fremme hypnose som verktøy for utdanning, personlig utvikling og profesjonell praksis innen hypnoterapi, samtidig som etikk og moral settes høyt i alle aspekter av utdanningen. Med røtter i arven etter hypnosepioneren Dave Elman, tilbyr DEHI omfattende kurs og sertifiseringer som er nøye utformet for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne utøvere. Vi legger stor vekt på kvalitet og integritet i undervisningen, og gir våre studenter de nødvendige verktøyene for å lykkes i en karriere innen hypnose. Gjennom DEHI’s programmer får deltakerne ikke bare teknisk kunnskap, men også innsikt i hvordan hypnose kan brukes som et kraftfullt middel for personlig vekst og helbredelse.

NIHH og DEHI sin visjon

NIHH og DEHI sin visjon er å fremme selvutvikling, livskvalitet og helse gjennom høykvalitets utdanning i hypnoterapi. Vi har som mål å utdanne og inspirere fremtidige terapeuter ved å tilby et omfattende og oppdatert pensum basert på evidensbasert praksis. Vårt mål er å gi studentene nødvendige ferdigheter og kunnskap for å hjelpe andre med og oppnå personlig vekst, forbedret velvære og bedre helse. Gjennom våre programmer ønsker vi å skape et støttende og læringsfremmende miljø hvor hver enkelt kan utvikle sitt fulle potensial og bidra positivt til samfunnet. I tillegg legger vi stor vekt på integrering av etikk, med høye krav til etisk og moralsk standard, slik at våre studenter blir ansvarlige og pålitelige hypnoterapeuter.

Sertifisert NIHH- og DEHI-Hypnoterapeut kvalifiserer til medlemskap hos:

  • Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH)
  • Internanational Medical and Dental Hypnotherapy Association (IMDHA)
  • International Association of Counselors & Therapists (IACT).
    NIHH – Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose